Гойко, Ірина ЮріївнаСтеценко, Наталья Олександрівна2024-06-032024-06-032024Гойко, І. Ю. Аналіз та тенденції організації харчування військовослужбовців у різних країнах світу / І. Ю. Гойко, Н. О. Стеценко // Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва. – 2024. – № 1. – С. 126-134https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/43299Проведено аналіз продовольчого забезпечення особового складу в арміях різних країн світу та розглянуто принципи їх формування.The author has analysed the food supply of personnel in the armies of diff erent countries of the world and considered the principles of their formation.ukвійськовослужбовціарміяраціони харчуваннясухпайокхарчові продуктиенергетична цінність.servicemenarmyrationsdry rationsfood productsenergy valueкафедра технології оздоровчих продуктівАналіз та тенденції організації харчування військовослужбовців у різних країнах світуArticlehttps://orcid.org/0000-0000-1680-5087https://orcid.org/0000-0001-6710-024X