Апарат для наповнення ампул АП25М - Борзда, І. І. (My University, 2000)
Розроблена нова конструкція ємності, що дозволяє значно зменшити об’єм розчину перефільтрування. A new design of the tank, which can significantly reduce the volume of solution re-filtration.
Keywords: вакуумне ампулювання; vacuum ampouleing; вакуум-апарат; vacuum apparatus; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв