Розробка полікомпонентних напівкопчених ковбасок на основі баранини і протеїну насіння коноплі - Пасічний, Василь Миколайович; Божко, Софія Богданівна; Тищенко, Василь Іванович; Божко, Наталія Володимирівна (My University, 2022)
Представлено результати дослідження функціонально-технологічних показників напівкопчених ковбас з баранини та протеїну з насіння кконопель.

The results of the study of functional and technological indicators of semi-smoked lamb sausages and protein from hemp seeds are presented.
Keywords: кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів; баранина; протеїн з насіння конопель; lamb; hemp seed protein