Пасічний, Василь МиколайовичБожко, Софія БогданівнаТищенко, Василь ІвановичБожко, Наталія Володимирівна2024-11-132024-11-132022Розробка полікомпонентних напівкопчених ковбасок на основі баранини і протеїну насіння коноплі / В. М. Пасічний, С. Б. Божко, В. І. Тищенко, Н. В. Божко // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції : програма та тези матеріалів ХI Міжнародної науково-технічної конференції, 8 листопада 2022 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2022. – С. 165-166https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/45737Представлено результати дослідження функціонально-технологічних показників напівкопчених ковбас з баранини та протеїну з насіння кконопель.The results of the study of functional and technological indicators of semi-smoked lamb sausages and protein from hemp seeds are presented.ukкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівбаранинапротеїн з насіння конопельlambhemp seed proteinРозробка полікомпонентних напівкопчених ковбасок на основі баранини і протеїну насіння конопліOtherhttps://orcid.org/0000-0003-0138-5590https://orcid.org/0000-0001-8149-4919https://orcid.org/0000-0001-6440-0175