Лисюк, Галина МихайлівнаСамохвалова, Ольга ВолодимирівнаНєміріч, Олександра Володимирівна2013-11-042013-11-042011Лисюк, Г. М. Їстівні покриття як спосіб подовження терміну зберігання хлібобулочних виробів / Г. М. Лисюк, О. В. Самохвалова, О. В. Нєміріч // Хлебопекарское и кондитерское дело. – 2011. - № 5. – С. 20-22.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/10903Досліджено можливості використання їстівних покрить на основі рослинних і мікробних полісахаридів для подовження термінів зберігання хлібобулочних виробів. Investigated the possibility of using edible coatings based on plant and microbial polysaccharides to extend the shelf life of baked goods.uk-UKплівкоутворюючі розчинисорбційні характеристикипоказники якості хлібобулочних виробівfilm forming solutionssorption characteristicsquality bakery productsкафедра експертизи харчових продуктівкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїЇстівні покриття як спосіб подовження терміну зберігання хлібобулочних виробівArticle