Їстівні покриття як спосіб подовження терміну зберігання хлібобулочних виробів - Лисюк, Галина Михайлівна; Самохвалова, Ольга Володимирівна; Нєміріч, Олександра Володимирівна (My University, 2011)
Досліджено можливості використання їстівних покрить на основі рослинних і мікробних полісахаридів для подовження термінів зберігання хлібобулочних виробів. Investigated the possibility of using edible coatings based on plant and microbial polysaccharides to extend the shelf life of baked goods.
Keywords: плівкоутворюючі розчини; сорбційні характеристики; показники якості хлібобулочних виробів; film forming solutions; sorption characteristics; quality bakery products; кафедра експертизи харчових продуктів; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції