Рева, Леонід ПавловичПушанко, Микола МиколайовичШульга (Замура), Світлана АнатоліївнаЯнченко, О. О.Бірюкович, М. А.Галушко, В. Ю.Мартинов, М. В.Флайшер, Т. І.2013-01-212013-01-212007Проблеми pH-метричної оптимізації процесів очищення дифузійного соку / Л. П. Рева, Н. М. Пушанко, С. А. Замура та ін. // Цукор України. - К.: Цукор України, 2007. - № 3. – С. 15-19.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/5473рН-метричне регулювання оптимізації процесів очищення дифузійного соку потрібно виконувати лише для ІІ сатурації, переддефекації та І сатурації більш об’єктивний контроль за титрованою лужністю, для чого потрібно створення автоматичного алкаліметра.pH-metric adjustment process optimization juice purification is due only to the II saturation, saturation and first preddeffekatsii more objective control by titratable alkalinity, which requires the creation of an automatic alkalimetry.otherрН-метріяоптимізаціяпереддефекаціяІ сатураціялужністьpH metersoptimizationprelimingalkalinityкафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектуваннякафедра технології цукру і підготовки водиПроблеми рН-метричної оптимізації процесів очищення дифузійного сокуArticle