Проблеми рН-метричної оптимізації процесів очищення дифузійного соку - Рева, Леонід Павлович; Пушанко, Микола Миколайович; Шульга (Замура), Світлана Анатоліївна; Янченко, О. О.; Бірюкович, М. А.; Галушко, В. Ю.; Мартинов, М. В.; Флайшер, Т. І. (My University, 2007)
рН-метричне регулювання оптимізації процесів очищення дифузійного соку потрібно виконувати лише для ІІ сатурації, переддефекації та І сатурації більш об’єктивний контроль за титрованою лужністю, для чого потрібно створення автоматичного алкаліметра.

pH-metric adjustment process optimization juice purification is due only to the II saturation, saturation and first preddeffekatsii more objective control by titratable alkalinity, which requires the creation of an automatic alkalimetry.
Keywords: рН-метрія; оптимізація; переддефекація; І сатурація; лужність; pH meters; optimization; preliming; alkalinity; кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування; кафедра технології цукру і підготовки води