Пухляк, Анастасія ГригорівнаСкорченко, Тетяна АнатоліївнаЮщенко (Гончар), Наталія Михайлівна2012-06-292012-06-292006Пухляк, А. Г. Наукові шляхи створення згущених молочних консервів / А. Г. Пухляк, Т. А. Скорченко, Н. М. Ющенко // МОЛОКОпереробка. - 2006. – № 1. – С. 25-27.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/1954За допомогою розробленої математичної моделі, що показує зв’язок між складом згущеного молока та показником динамічної в’язкості продукту, та результатами експерименту отримано рівняння регресії, яке є адекватним. Це дозволило визначити нормативні показники продуктів молочних згущених з фруктозою.With the help of the developed mathematical model that shows the relationship between the composition of the condensed milk and the indicator of the dynamic viscosity, and the results experiment obtained by the regression equation, which is adequate. This is possible to determine the normative parameters of the condensed milk with fructose.otherзгущені молочні консервиматематичне моделюваннярівняння регресіїдинамічна в’язкістьвміст сухого молочного залишкувміст фруктозивміст вологинормативні показникиcondensed canned milkmathematical modelingthe regression equationthe dynamic viscositycontent of dry milk residuefructose contentmoisture contentnormative indexesкафедра технології молока і молочних продуктівНаукові шляхи створення згущених молочних консервівArticle