Кобець (Задорожня), Олена СергіївнаАрпуль (Олексійчук), Оксана ВолодимирівнаДоценко, Віктор Федорович2018-04-062018-04-062016Кобець, О. С. Проблема недостатності харчових волокон у харчуванні людини / О. С. Кобець, О. В. Арпуль, В. Ф. Доценко // Проблеми формування здорового способу життя у молоді : матеріали ІХ Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених та студентів з міжнародною участю. – Одеса, 2016. – 296 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/26884В Україні з кожним роком погіршується стан здоров’я населення. Однією з головних причин цього є незбалансоване та несвоєчасне харчування, що призводить до дефіциту білка, вітамінів та мінеральних елементів у людському організмі. In Ukraine every year deteriorating health. One of the main reasons is unbalanced and untimely meals, which leads to a deficiency of protein, vitamins and minerals in the human body.uk-UKхарчові волокнаdietary fiberхарчуванняfoodкафедра готельно-ресторанної справиПроблема недостатності харчових волокон у харчуванні людиниThesis