Проблема недостатності харчових волокон у харчуванні людини - Кобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Доценко, Віктор Федорович (My University, 2016)
В Україні з кожним роком погіршується стан здоров’я населення. Однією з головних причин цього є незбалансоване та несвоєчасне харчування, що призводить до дефіциту білка, вітамінів та мінеральних елементів у людському організмі. In Ukraine every year deteriorating health. One of the main reasons is unbalanced and untimely meals, which leads to a deficiency of protein, vitamins and minerals in the human body.
Keywords: харчові волокна; dietary fiber; харчування; food; кафедра готельно-ресторанної справи