Збалансована система маркетингових показників як інструмент управління розвитком підприємства - Стеценко, Вікторія Анатоліївна; Соломянюк, Наталія Миколаївна (My University, 2012)
Збалансована система маркетингових показників дозволяє підприємству: визначити механізм реалізації маркетингової стратегії; обрати інструмент, що націлює підприємство на стратегію довгострокового успіху; оцінювати фактичний стан господарської діяльності та виконання планових завдань.
Keywords: збалансована система маркетингових показників; розвиток підприємства; сбалансированная система маркетинговых показателей; развитие предприятия; balanced system of marketing indicators; development of the enterprise; кафедра маркетингу