Наукове обґрунтування вибору метода оптимізаційного синтезу структури машин для пакування харчових продуктів у споживчу тару - Гавва, Олександр Миколайович; Масло, Микола Андрійович; Волчко, Анатолій Іванович (My University, 2014)
Для забезпечення можливості автономного дослідження, проектування та оптимізації окремих модулів, пакувальна машина представляється як поєднання функціонально незалежних модулів, кожен із яких реалізує закінчену дію, тобто операцію. To enable autonomous research, design and optimization modules, packing machine is represented as a combination of functionally independent modules, each of which implements a complete operation, that operation.
Keywords: харчові продукти; споживча тара; синтез; food products; consumer packaging; synthesis; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв; кафедра мехатроніки та пакувальної техніки