Жеребний, Роман Любомирович2022-08-232022-08-232022Жеребний, Р. Л. Організація забою та переробки птиці на птахокомбінаті потужністю 16 т м’яса за зміну, з впровадженням переробки 1,6 т м’яса кролів : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Роман Любомирович Жеребний ; наук. керівник Алла Богданівна Петрина. – Київ, 2022. – 83 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/37874otherкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівсухопутна птицяводоплавна птицякурикурчатакурчата-бройлерикачкикаченятакроліОрганізація забою та переробки птиці на птахокомбінаті потужністю 16 т м’яса за зміну, з впровадженням переробки 1,6 т м’яса кролів