Використання нетрадиційної рослинної сировини в ресторанній галузі - Дочинець, Інга Вікторівна; Кирпіченкова, Оксана Миколаївна (My University, 2024)
Обґрунтовано використання нетрадиційної рослинної сировини псилліуму, батату, плодів бузини чорної, що дасть можливість в закладах ресторанної господарства приготувати оригінальні страви, розширити асортимент ресторанної продукції, яка матиме позитивний вплив на здоров’я споживача The use of non-traditional plant raw materials psyllium, sweet potato, black elderberry fruits is substantiated, which will allow restaurant establishments to prepare original dishes, expand the range of restaurant products that will have a positive impact on consumer health
Keywords: кафедра готельно-ресторанної справи; ресторанна індустрія; restaurant industry; black elderberry fruit; quinoa; quinoa; quinoa