Закревська, Людмила Миколаївна2018-05-112018-05-112017Закревська, Л. М. Перспективи формування інтеграційних продуктових ланцюгів підприємствами харчової та переробної галузей АПК / Л. М. Закревська // Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПК : матеріали VІ Всеукраїнської наук.-практ. конф., 22-23 лист. 2017 р., м. Київ. — К. : НУХТ, 2017. — С. 125-126.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27361В роботі досліджено переваги та перспективи формування інтеграційних продуктових ланцюгів підприємствами харчової та переробної галузей АПК. In this work the advantages and perspectives of the formation of food chain integration by food processing and processing industries of the agroindustrial complex are explored.uk-UKінтеграціяпродуктовий ланцюгтехнологічний циклfood chainintegrationprocess cycleкафедра економіки і праваПерспективи формування інтеграційних продуктових ланцюгів підприємствами харчової та переробної галузей АПКOther