Використання екструдованого квасолевого борошна при виробництві борошняних кондитерських виробів - Буянова, І. А.; Гавриш, Андрій Володимирович; Корецька, Ірина Львівна; Доценко, Віктор Федорович (My University, 2013)
Метою даної роботи є розробка сучасних способів збагачення борошняних кондитерських виробів білками рослинного походження, збільшення поживної та енергетичної цінності, покращення амінокислотного складу та розширення асортименту борошняних кондитерських виробів.
Keywords: кафедра готельно-ресторанної справи; квасолеве борошно; екструдоване борошно; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; кафедра готельно-ресторанної справи