Буянова, І. А.Гавриш, Андрій ВолодимировичКорецька, Ірина ЛьвівнаДоценко, Віктор Федорович2016-10-042016-10-042013Використання екструдованого квасолевого борошна при виробництві борошняних кондитерських виробів / І. А. Буянова, А. В. Гавриш, І. Л. Корецька, В. Ф. Доценко // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали ІІ-ї Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29 жовтня 2013 р. – К.: НУХТ, 2013. – С. 149-151.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24303Метою даної роботи є розробка сучасних способів збагачення борошняних кондитерських виробів білками рослинного походження, збільшення поживної та енергетичної цінності, покращення амінокислотного складу та розширення асортименту борошняних кондитерських виробів. The aim of this work is to develop modern methods of enriching flour confectionery vegetable proteins, increasing nutritional and energy values, improved amino acid composition and diversification of pastry products.uk-UKкафедра готельно-ресторанної справиквасолеве борошноборошняні кондитерські виробиекструдоване борошноbean flourpastryextruded flourкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїкафедра готельно-ресторанної справиВикористання екструдованого квасолевого борошна при виробництві борошняних кондитерських виробівOther