Галенко, Олег ОлександровичШаповалов, Владислав Юрійович2023-03-232023-03-232023Галенко, О. О. Перспективи використання нетрадиційної білкової рослинної сировини у м'ясопродуктах спеціального призначення / О. О. Галенко, В. Ю. Шаповалов // Захист і відновлення екологічної рівноваги та забезпечення самовідновлення екосистем : колективна монографія ; за заг. ред. Т. О. Чайки. – Полтава : Астрая, 2023. – С.135–141https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/39353Перспективи використання нетрадиційної білкової рослинної сировини у м'ясопродуктах спеціального призначення. Використання насіння ріпаку та продуктів його переробки в м'ясній промисловості.otherкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівріпакбілокм'ясопродукт спеціального призначенняамінокислотиПерспективи використання нетрадиційної білкової рослинної сировини у м'ясопродуктах спеціального призначенняBook chapter