Становлення національної ідентичності та процеси маргіналізації - Саракун, Лариса Петрівна (My University, 2012)
Аналізуються особливості становлення національної ідентичності в умовах трансформації українського соціуму, а також розкриваються процеси маргіналізації та причини кризи національної ідентичності. The peculiarities of the formation of the national identity inconditions of transformation of the Ukrainian society, as well as revealthe processes of marginalization and the causes of the crisis of national identity.
Keywords: кафедра гуманітарних дисциплін; національна ідентичність; маргіналізація; трансформація суспільства; криза національної ідентичності; national identity; marginalization; the transformation of society; the crisis of national identity