Стратегії розвитку країн СНД у вирішенні продовольчої проблеми - Кундєєва, Галина Олексіївна (My University, 2011)
У статті проведений аналіз стану продовольчого забезпечення у трьох постсоціалістичних країнах: Білорусі, України та Росії. Запропонована економічна інтеграція як найбільш бажана структура економіки, що дозволяє зняти штучні бар'єри в її функціонуванні і ввести необхідні елементи координації. The paper analyzes the state of food security in three post-socialist countries: Belarus, Ukraine and Russia. The proposed economic integration as the most desirable economic structure that allows you to remove artificial barriers in its functioning and to introduce the necessary elements of coordination.
Keywords: продовольче забезпечення; продовольчі ринки; food security; food trade; кафедра економічної теорії