Використання енергозберігаючих технологій при проектуванні готельних підприємств - Шидловська, Олена Броніславівна; Медвідь, Ірина Миколаївна; Мусієнко, Єгор Михайлович (My University, 2018)
Розглянуто доцільність застосування енергозберігаючих технологій в закладах готельного господарства. В умовах загострення конкуренції в готельному бізнесі, впровадження та розробка нових інноваційних підходів для економії витрат є рушійною силою, що допоможе зберегти позиції на ринку послуг. The expediency of using energy-saving technologies in hospitality facilities is considered. In the face of increasing competition in the hotel business, the introduction and development of new innovative approaches to cost savings is a driving force that will help maintain the position in the service market.
Keywords: готельний бізнес; енергозбереження; насос тепловий; альтернативна енергетика; сонячна енергія; solar energy; heat pump; energy saving; alternative energy; кафедра готельно-ресторанної справи