Теплообмінний апарат (Патент на корисну модель № 37130) - Бурлака, Всеволод Іванович; Прядко, Микола Олексійович; Поржезінський, Юрій Георгійович (My University, 2008)
Патент на корисну модель відноситься до теплообмінних апаратів і може бути використана для нагрівання води в системах теплофікації та гарячого водопостачання, а також в інших галузях народного господарства. Patent for useful model deals with heat exchangers that can be utilized for water heating in hot water supply, district heating systems and other branches of national economy.
Keywords: водопостачання; гаряча вода; теплофікація; теплообмінний апарат; кільцеві канали; water supply; hot water; heating; annular channels; кафедра теплоенергетики та холодильної техніки