Архипова Світлана Петрівна: біобібліографічний покажчик - Байдюк, Наталія Василівна; Силка, Оксана Захарівна (My University, 2020)
Біобібліографічний покажчик «Архипова Світлана Петрівна» підготовлено до друку з нагоди 65-річного ювілею завідувачки кафедри соціальної роботи та соціальної педагогіки, директорки Центру зовнішніх і міжнародних зв’язків Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького. Biobibliographic index “Arkhypova Svitlana Petrivna: Doctor of Pedagogical Sciences, Professor” prepared for publication on the occasion of the 65th anniversary of the Head of the Department of Social Work and Social Pedagogy, Director of the Center for External and International Relations of Bohdan Khmelnytsky National University of Cherkasy.
Keywords: кафедра гуманітарних дисциплін; освіта дорослих; соціальна робота; соціальна педагогіка; adult education; social work; social pedagogy