Енергозберігаюча технологія спирту етилового технічного (СЕТ) із вуглеводмістної сировини - Булій, Юрій Володимирович; Форсюк, Андрій Васильович; Чумаченко, Сергій Миколайович (My University, 2020)
В НУХТ запропоновані енергозберігаюча технологія СЕТ із вуглеводвмісної сировини - зерна, меляси, дифузійного соку цукрових заводів, схема брагоректифікаційної установки для її реалізації та програмне забезпечення циклічного режиму роботи обладнання.
Keywords: пара; етиловий спирт; колона; флегма; ректифікація; масообмін; steam; ethyl alcohol; column; phlegm; rectification; mass transfer; кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства; кафедра теплоенергетики та холодильної техніки; кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки