Сучасні тенденції розвитку міжнародного туризму - Коцан, Наталія Несторівна; Мазурець, Роман Русланович (My University, 2008)
Проаналізовано сучасні тенденції розвитку міжнародного туризму. Вказано територіальні відмінності розвитку туристичної галузі господарства. Охарактеризовано вплив туризму на економічний розвиток. Проаналізовано перспективи розвитку міжнародного туризму. Modern tendencies and perspectives of the international tourism development are examined in the article. It is also indicated the territorial distinctions in the development of the tourist field of the economy. The influence of the tourism on the economical development and surroundings is described too.
Keywords: кафедра туристичного та готельного бізнесу; туризм; міжнародний туризм; туристичний макрорегіон; tourism; international tourism; touristic macroregion