Гідравліка, гідравлічні машини і гідропневмопривід. (Частина І. Гідравліка і гідравлічні машини) : лабораторний практикум до виконання лабораторних робіт студентами спеціальностей напрямів:0902 «Інженерна механіка», 0905 «Енергетика» 0925 «Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології» денної та заочної форм навчання - Кулінченко, Віталій Романович; Мотуз, Ігор Костянтинович (My University, 2008)
Наводяться дев’ять лабораторних робіт передбачених робочими програмами курсу.

Nine laboratory works are pointed foreseen the executable codes of course.
Keywords: гідропневмопривід; гідравлічні машини; кафедра процесів і апаратів харчових виробництв