Штангеєва, Надія ІванівнаГулий, Іван СтепановичКлименко, Лариса Степанівна2013-02-012013-02-012000Штангеєва, Н. І. Технологія очищення меляси для виробництва амінокислот / Н. І. Штангєєва, І. С. Гулий, Л. С. Клименко // Наукові праці УДУХТ. - 2000. - № 8. - С. 40-42.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/5939Розроблена технологія очищення меляси для виробництва амінокислот, яка передбачає обробку меляси амофосом у кількості 0,5- 0,75 % до маси меляси з подальшим відокремленням утвореного осаду , що дозволяє підвищити вихід цільового продукту на 10- 15 %.The technology of purification of molasses for the production of aminoacids, which involves the processing of molasses ammophos in the amount of 0.5 - 0.75 % by weight of molasses, followed by separation of the precipitate formed, which can increase the yield of the desired product by 10 - 15%.otherцукрове виробництвоsugar productionмеласаочищеннятехнологіяамінокислоти амофососадвідокремленняmolassesclean technologyaminoacidsammophossedimentseparationкафедра технології цукру і підготовки водиТехнологія очищення меляси для виробництва амінокислотOther