Економічний розвиток України в період незалежності: здобутки, проблеми, перспективи - Пилипенко, Олександр Євгенійович (My University, 2016)
У статті проаналізовано важливий період у розвитку економіки в період незалежності України. Головну увагу приділено висвітленню економічної політики урядів і перших президентів країни Л.М. Кравчука, Л.Д. Кучми, В.А. Ющенка. На основі використання статистичного матеріалу наведено основні показники економічного, соціального та аграрного розвитку. Визначено перспективи розвитку української економіки в найближчі роки.
Keywords: кафедра гуманітарних дисциплін; independent. grouse; економіка; розвиток; незалежність; динаміка; экономика; развитие; независимость; динамика; economiks; developnevt