Проблема зростання рівня безробіття в Україні - Ярошенко, Вероніка Віталіївна; Нікітіна, Тетяна Андріївна (My University, 2017)
Досліджено проблеми зростання рівня безробіття в Україні
Keywords: безробіття; економіка України; рівень безробіття; кафедра готельно-ресторанної справи