Страшинський, Ігор МирославовичПасічний, Василь МиколайовичФурсік, Оксана ПетрівнаШкірдов, Дмитро Максимович2023-02-072023-02-072021Аналоги м’ясопродуктів емульсійного типу / І. М. Страшинський, В. М. Пасічний, О. П. Фурсік, Д. М. Шкірдов // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : програма та тези матеріалів Х Міжнародної науково-технічної конференції, 09-10листопада 2021 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2021. – С. 196–197https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/39001У країнах Заходу розширюється кількість компаній, які постачають на ринок продукцію рослинного походження, що є аналогами м’ясопродуктів. Нежирне м’ясо містить розчинні міофібрилярні білки з необхідною вологоутримуючою здатністю та емульгуючими властивостями. Тому рослинні білки з функціональними властивостями, подібними до міофібрилярних з точки зору розчинності, утримування вологи та здатності до емульгування можуть стати відповідною заміною.otherкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівпродукція рослинного походженняаналоги м’ясопродуктівбарвникиспеціїАналоги м’ясопродуктів емульсійного типуThesis