Різник, Анастасія ОлександрівнаСильчук, Тетяна АнатоліївнаЦирульнікова, Віта Валентинівна2023-06-212023-06-212023Різник, А. Перспективний спосіб випікання вівсяного хліба / А. Різник, Т. Сильчук, В. Цирульнікова // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 89 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 3-7 квітня 2023 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2023. – Ч. 3. – С. 246https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/40884Досліджено питання випікання аглютенового хліба з вівсяного толокна в частковому вакуумі. The issue of baking gluten-free bread from oat bran in a partial vacuum was investigated.otherспосіб випіканняbaking methodвівсяний хлібoat breadаглютеновий хлібgluten-free breadвівсяне толокноoat porridgeкафедра готельно-ресторанної справиПерспективний спосіб випікання вівсяного хлібаThesis