Наукове забезпечення технологій виробництва заквашувальних препаратів для ферментованих молочних продуктів - Науменко, Оксана Василівна; Даниленко, Світлана Григорівна; Кігель, Наталя Федорівна (My University, 2006)
Створено банк промислово цінних культур, які перспективні для використання у біотехнологіях ферментованих молочних продуктів. Розглянуто питання технологічних особливостей промислового виробництва заквашувальних культур для кисломолочних продуктів. The bank of industrial cultures which promising for use in biotechnology of fermented dairy products are created.The questions of technological features of industrial production of starter cultures for dairy products are considered.
Keywords: критерій отбору; бактеріальна композиція; заквашувальний препарат; біопродукт; criterion of selection; bacterial composition; starter cultures; bioproducts; кафедра біотехнології і мікробіології