Ціноутворення як інструмент управління результативністю діяльності підприємства - Керанчук, Тетяна Львівна (My University, 2012)
Тези доповіді присвячені характеристиці сучасного стану процесів ціноутворення в галузі туристичної індустрії, зокрема на підприємствах готельного бізнесу. Розглянуто основні причини необхідності управління цінами та доходами в готелях, також здійснений огляд результативності функціонування готельних закладів в Україні за підсумками Євро-2012. Abstract of the report are devoted to characterizing the current state of pricing processes in the sector of tourism industry, particularly in the hospitality business enterprises. The main reasons for the need to control prices and incomes hotel also provides an overview of the performance of hotels in Ukraine in Euro 2012.
Keywords: галузь туристичної індустрії; отрасль туристической индустрии; tourism industry; готельний бізнес; ціна; цінова політика; дохід; прибуток; коефіцієнт завантаження; hotel business; price; pricing; revenue; profit; coefficient of loading; кафедра економіки і права