Стукальська (Іванова), Наталія МиколаївнаСтеблова Сніжана Олександрівна2023-11-012023-11-012023Стукальська, Н. М. Розширення асортименту страв із січеної м’ясної сировини Н. М. Стукальська, С. О. Стеблова // Реалії та перспективи розвитку індустрії гостинності в умовах інтеграційних процесів : тези доповідей VІ Всеукраїнської науково-практичної конференції, 24 березня 2023 р., м. Мукачево. – Мукачево : РВВ МДУ, 2023. – С. 40-42https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/41359Мета даного дослідження - це розробка рецептури та оцінка якості удосконаленої страви на базі страви «Шніцель рубаний».otherкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїм'ясні січені напівфабрикатистрава «Шніцель рубаний»авокадоsliced meat semi-finished productsChopped schnitzelavocadoРозширення асортименту страв із січеної м’ясної сировиниThesis