Кожухівська, Ірина МиколаївнаЗінькевич, Олексій ПетровичСологуб, Катерина Миколаївна2012-12-172012-12-172012Кожухівська, І. М. Математичне моделювання процесу зміни температури кави при додаванні вершків / І. М. Кожухівська, О. П. Зінькевич, К. М. Сологуб // Ukrainian Food Journal. - 2012. - № 1. - С. 101-104.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/4516В результаті дослідження реального процесу (додавання до кави вершків) отримали диференціальну модель зміни температури кави при додаванні до неї вершків в певні моменти часу. На основі цього, враховуючи природні припущення, проведено числові розрахунки і визначено як вплинули домішки на температуру кави. The study real process (adding to coffee creamer) have a differential pattern of temperature change coffee by adding cream to it at certain times. Based on this, given the natural assumption made numerical calculations and is defined as the impact of impurities on the temperature of coffee.otherзакон зміни температури кавиvariation of the temperature of coffeeдиференціальне рівняннятемпература кавивплив домішокdifferential equation of coffeeimpact of impuritiesкафедра вищої математики імені проф. Можара В. І.Математичне моделювання процесу зміни температури кави при додаванні вершківArticle