Пектиновмісні збагачувачі із вторинних сировинних ресурсів - Сімахіна, Галина Олександрівна; Пендюр, Марія (My University, 2014)
Пектиновмісний порошок низькотемпературного сушіння є складним комплексом біополімерів, переважно поліцукридів лінійної та розгалуженої структури, значної молекулярної маси. The pectin-containing powder taken by low-temperature drying is a complex compound of biopolymers, prevalently polysaccharides of lineal and ramified structure, which has got high molecular mass.
Keywords: пектини; вторинні сировинні ресурси; низькі температури; pectins; secondary raw resources; low temperatures; кафедра технології оздоровчих продуктів