Мирошник, Юлія АнатоліївнаМедвідь, Ірина МиколаївнаШидловська, Олена БроніславівнаДоценко, Віктор Федорович2019-02-012019-02-012014Патент на корисну модель № 94939, МПК (2014.01) A21D 13/00. Композиція для виготовлення бісквітного напівфабрикату / Мирошник Ю. А., Медвідь І. М., Шидловська О. Б., Доценко В. Ф. ; заявник – Національний університет харчових технологій. – № 2014 05676; заяв. 26.05.2014; опубл. 10.12.2014; Бюл. № 23.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/28777Композиція для виготовлення бісквітного напівфабрикату містить борошно пшеничне вищого сорту, цукор-пісок, масло вершкове, меланж, какао-порошок. Додатково вносяться порошок з ягід горобини звичайної або обліпихи крушиновидної, або калини звичайної. The composition for making the biscuit semi-finished product contains high quality wheat flour, sugar-sugar, butter, melange, cocoa powder. In addition, the powder is made from rowan berries of the usual or sea buckthorn croissant, or common currants.uk-UKбісквітний напівфабрикаткомпозиціягоробинакалинаобліпихаbiscuit half-finished productcompositionrowanguelder rosesea buckthornкафедра готельно-ресторанної справиКомпозиція для виготовлення бісквітного напівфабрикату (Патент на корисну модель № 94939)Other