Композиція для виготовлення бісквітного напівфабрикату (Патент на корисну модель № 94939) - Мирошник, Юлія Анатоліївна; Медвідь, Ірина Миколаївна; Шидловська, Олена Броніславівна; Доценко, Віктор Федорович (My University, 2014)
Композиція для виготовлення бісквітного напівфабрикату містить борошно пшеничне вищого сорту, цукор-пісок, масло вершкове, меланж, какао-порошок. Додатково вносяться порошок з ягід горобини звичайної або обліпихи крушиновидної, або калини звичайної. The composition for making the biscuit semi-finished product contains high quality wheat flour, sugar-sugar, butter, melange, cocoa powder. In addition, the powder is made from rowan berries of the usual or sea buckthorn croissant, or common currants.
Keywords: бісквітний напівфабрикат; композиція; горобина; калина; обліпиха; biscuit half-finished product; composition; rowan; guelder rose; sea ​​buckthorn; кафедра готельно-ресторанної справи