Замок Паланок - Атландерова, Ірина Дмитрівна; Береговий, Сергій Ігорович (My University, 2017)
У статті досліджено унікальний замок «Паланок». Проаналізовано його цінність як історичної та військово-архітектурної пам’ятки
Keywords: кафедра гуманітарних дисциплін; архітектурні пам'ятки; замок; architectural monuments; castle