Витрати енергії і транспортувальна здатність віброекстракторів - Зав'ялов, Володимир Леонідович; Бодров, Віктор Семенович; Вознесенський, А. Б. (My University, 2001)
Викладено аналіз загальних та складових витрат енергії при віброекстрагуванні рослинної сировини і залежності від конструктивних та зідродинамічних характеристик транспортувальних пристроїв тарілок. The article presents an analysis of cost components and total energy in vibroekstrahuvanni plant material and depending on the structural and hydrodynamic characteristics of the transporting device plates.
Keywords: віброекстрактор; транспортувальна здатність; витрати енергії; vibroekstraktor; conveyor capacity; energy consumption; кафедра процесів і апаратів харчових виробництв