Використання шроту з насіння гарбуза та гарбузового пюре для виробництва житньо-пшеничного хліба - Довбня, Інна Валентинівна; Гойко, Ірина Юріївна (My University, 2016)
Хлібобулочні вироби, які є джерелом вуглеводів, білків, ненасичених жирних кислот, вітамінів, мінеральних речовин, за хімічним складом недостатньо збалансовані за життєво важливими компонентами. Bakery products, which are a source of carbohydrates, proteins, unsaturated fatty acids, vitamins, minerals, chemical composition insufficiently balanced in vital components.
Keywords: кафедра технології оздоровчих продуктів; шрот; гарбузове пюре; житньо-пшеничний хліб; meal; pumpkin puree; rye-wheat bread