Довбня, Інна ВалентинівнаГойко, Ірина Юріївна2016-09-292016-09-292016Довбня, І. В. Використання шроту з насіння гарбуза та гарбузового пюре для виробництва житньо-пшеничного хліба / І. В. Довбня, І. Ю. Гойко // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 82 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К.: НУХТ, 2016. – Ч. 1. – С. 35.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24263Хлібобулочні вироби, які є джерелом вуглеводів, білків, ненасичених жирних кислот, вітамінів, мінеральних речовин, за хімічним складом недостатньо збалансовані за життєво важливими компонентами. Bakery products, which are a source of carbohydrates, proteins, unsaturated fatty acids, vitamins, minerals, chemical composition insufficiently balanced in vital components.uk-UKкафедра технології оздоровчих продуктівшротгарбузове пюрежитньо-пшеничний хлібmealpumpkin pureerye-wheat breadВикористання шроту з насіння гарбуза та гарбузового пюре для виробництва житньо-пшеничного хлібаOther