Панчук, Олег ВолодимировичБендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна2024-05-102024-05-102024Панчук, О. В. Застосування бузини в продуктах харчування / О. В. Панчук, О. В. Дущак // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 90-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 11–12 квітня 2024 р. – Київ : НУХТ, 2024. – Ч. 1. – С. 230.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/43092Події останніх двох років в Україні заставляють сучасну людину перебувати в постійних стресових ситуаціях, що спонукає споживачів все більше звертати увагу на природні та функціональні складники своєї їжі. Тому, не дивно, що в останні роки бузина стала предметом зростаючого інтересу в харчовій промисловості через свою унікальність в забезпеченні організму цінними біологічно активними сполукамиThe events of the last two years in Ukraine force modern people to be in constant stressful situations, which prompts consumers to pay more and more attention to the natural and functional components of their food. Therefore, it is not surprising that in recent years elderberry has become the subject of growing interest in the food industry due to its uniqueness in providing the body with valuable biologically active compoundsukхарчова промисловістьбузинарослинна сировинахарчові продуктикафедра технології консервуванняfoodfood industryeldervegetable raw materialsЗастосування бузини в продуктах харчуванняThesishttps://orcid.org/0000-0002-9811-3286