Нєміріч, Олександра ВолодимирівнаЯсюченко, Олександр СергійовичПетруша, Оксана ОлександрівнаВашека, Оксана МиколаївнаГавриш, Андрій Володимирович2018-04-252018-04-252015Пат. України № 101954, МПК A23L 1/24, A23L 1/39 Склад низькокалорійного соусу / Нєміріч О. В., Ясюченко О. С., Петруша О. О., Вашека О. М., Гавриш А. В., завл. 07.04.2015; опубл. 12.10.2015, Бюл. № 19.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27203Склад низькокалорійного соусу, що містить олію соняшникову рафіновану, яйця, цукор білий кристалічний, оцет столовий (3 %), який відрізняється тим, що як яйця використовують яєчний порошок та додатково вносять сіль, порошок з яблук, порошок з апельсинів, сухе молоко та воду у такому співвідношенні компонентів, мас.%: олія соняшникова, рафінована 5,0…7,0; яєчний порошок 2,0…2,4; сіль 1,0…1,6; вода 65,0…57,2; порошок з яблук 14,0…18,0; порошок з апельсинів 1,8…2,2; сухе молоко 1,8…2,2; цукор білий кристалічний 2,8; оцет столовий 3 %-ий 6,7. A composition of a low-calorie sauce contains sunflower oil, refined, white crystalline sugar, vinegar 3 %, egg powder, salt, powdered apples, powdered orange, powdered milk and water.олія соняшниковаяєчний порошокпорошок з яблукпорошок з апельсинівсоусsunflower oilegg powderapple powderpowder of orangessauceкафедра експертизи харчових продуктівСклад низькокалорійного соусу (Патент на корисну модель № 101954)Other