Аспекти автоматизації бізнес-планування у вищому навчальному закладі - Лисенко (Звьоздочкіна), Олена Анатоліївна (My University, 2010)
Визначено необхідність автоматизації бізнес-процесів у вищих навчальних закладах (ВНЗ). Досліджено розвиток автоматизованих систем і проаналізовані сучасні автоматизовані системи управління ВНЗ. Досліджено повноту існуючих систем автоматизації бізнес-планування в освітній установі. Necessity of automation of business processes for high school is defined. Development of the automated systems is researched and the modern automated control systems of high school are analyzed. Completeness of existing systems of automation of business planning in educational institution is researched.
Keywords: бізнес-процес; вищий навчальний заклад; автоматизація; автоматизовані системи; управління; business process; high school; automation; automated systems; managements; educational process; кафедра економіки праці та менеджменту