Напій яблучний «Надія» (Патент на корисну модель № 45864) - Чмут, Надія Олександрівна; Бандуренко, Галина Михайлівна; Марценюк, Олександр Степанович (My University, 2009)
Напій яблучний, що містить яблучний сік та лимонну кислоту, який відрізняється тим, що додатково містить екстракт плодів глоду, при такому співвідношенні компонентів, %: яблучний сік 60-80 % екстракт глоду 10-30 % лимонна кислота 0,3-0,8 %.
Keywords: екстракт глоду; лимонна кислота; напій яблучний; сік яблучний; экстракт боярышника; лимонная кислота; напиток яблочный; сок яблочный; an extract of hawthorn; citric acid; beverage apple; apple juice; кафедра процесів і апаратів харчових виробництв; кафедра технології консервування