Літопис дисертаційних робіт співробітників Національного університету харчових технологій 1934-2014 рр. : у 2-х т. Т. 1 - Левченко, Наталія Петрівна; Костина, Ірина Василівна (My University, 2014)
Науково-допоміжний бібліографічний покажчик призначений для викладачів, аспірантів, магістрантів, студентів ВНЗ та усіх тих, хто займається науково-дослідною діяльністю. Scientific bibliographical index utility designed for teachers, graduates, graduate, university students and all those involved in research activities.
Keywords: бібліографічний покажчик; библиографический указатель; bibliographical index; літопис; дисертаційна робота; annals of; dissertation work