Обґрунтування напрямків інноваційного розвитку промислового підприємства - Федулова, Ірина Валентинівна (My University, 2008)
В статті формулюються основні положення методики вибору направлень інноваційного розвитку підприємств на основі законів синергетичного еволюційного розвитку за допомогою оцінок інноваційного клімату, інноваційного потенціалу і їх співвідношень, які утворюють інноваційний адаптаційний потенціал підприємства. The substantive provisions of method of choice of directions of innovative development of enterprises on the basis of laws of evolutional development by estimations of innovative climate are formulated in the article, innovative potential, their correlations which form innovative adaptation potential of enterprise.
Keywords: інновації (харчова промисловість); innovation (food industry); кафедра економіки праці та менеджменту