Вплив фізичних чинників на ступінь набухання висушених ягід чорної смородини - Хмарук, Тетяна Володимирівна; Івчук, Надія Павлівна (My University, 2014)
За умови використання цілих сухих ягід чорної смородини для збагачення хлібобулочних виробів їх необхідно зволожити при температурі 20 °С протягом 20...30 хв. When using the entire dry black currant to enrich bakery they must moisturize at 20 ° C for 20 ... 30 minutes.
Keywords: хлібобулочні вироби; набухання; ягоди чорної смородини; berry black currant; bakery; swelling; кафедра технології оздоровчих продуктів