Хмарук, Тетяна ВолодимирівнаІвчук, Надія Павлівна2014-07-082014-07-082014Хмарук, Т. Вплив фізичних чинників на ступінь набухання висушених ягід чорної смородини / Тетяна Хмарук, Надія Івчук // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 22-23 травня 2014 р., м. Київ. – К.: НУХТ, 2014. – С. 138-139.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/15968За умови використання цілих сухих ягід чорної смородини для збагачення хлібобулочних виробів їх необхідно зволожити при температурі 20 °С протягом 20...30 хв. When using the entire dry black currant to enrich bakery they must moisturize at 20 ° C for 20 ... 30 minutes.uk-UKхлібобулочні виробинабуханняягоди чорної смородиниberry black currantbakeryswellingкафедра технології оздоровчих продуктівВплив фізичних чинників на ступінь набухання висушених ягід чорної смородиниOther