Вплив інтелектуального потенціалу на інноваційний розвиток суспільства - Степанчук, Світлана Олександрівна (My University, 2015)
Інноваційний розвиток суспільства вимагає активізації та мобільності підприємництва, що в свою чергу збільшує участь людського потенціалу у інноваційній діяльності.
Keywords: кафедра маркетингу; інноваційний розвиток суспільства; інтелектуальний потенціал