Системний підхід до формування інноваційних структур кластерного типу - Пєтухова, Ольга Михайлівна (My University, 2011)
В статті обґрунтовано системний підхід до формування інноваційних структур кластерного типу та розглянуто принципи побудови кластера як системи.

In the article approach of the systems is reasonable to forming of innovative structures of cluster type and principles of construction of cluster as systems are considered.
Keywords: інновації (економіка); глобалізація; кластер; innovative activity; cluster; кафедра маркетингу