Теоретичні підході до визначення ефективності організації - Ралко, Олександра Сергіївна (My University, 2010)
У сучасному світі для виживання в довгостроковій перспективі підприємству необхідно змінюватись відповідно до вимог зовнішнього та внутрішнього середовища. Тому зростає необхідність у виділенні певних закономірностей розвитку, характерних етапів та визначенні певних критеріїв розвитку.

In existent world’s conditions for long-term and stable development enterprises have to change upon requirements of internal and external environments. So increasing an importance to divide some rules of the development, some stages and definition some criteria of the development.
Keywords: розвиток; development; етапи розвитку; ефективність; критерії ефективності; development stages; efficiency; criteria of the efficiency; кафедра економіки праці та менеджменту