Паштет з сироваткою молочною (Патент на корисну модель № 105127) - Чернюшок, Ольга Анатоліївна; Москалюк, Оксана Євгеніївна; Якимчук, Віра Віталіївна; Чернега, Ольга Василівна (My University, 2016)
Паштет з сироваткою молочною,що включає м'ясну сировину, печінку бланшовану, яйця, цибулю смажену, сухе молоко,суміш спецій і приправ, сіль кухонну,бульйон або воду. Pate whey that includes raw meat, liver, blanched, eggs, fried onions, milk powder, a mixture of spices and seasonings, salt, broth or water.
Keywords: паштет м'ясний; сироватка молочна; meat pate; whey; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів