Порівняльна оцінка нелінійних і нейромережних регуляторів при випадкових збуреннях - Романюк, Олександр Олександрович (My University, 2014)
Розглянуті регулятори, нелінійні та нейромережні, в складі САР для об'єкта з несприятливими динамічними характеристиками дають кращі результати ніж стандартні, і це свідчить про доцільність їх використання. Considered controls, nonlinear and neural network, as part of the CAP for the object with poor dynamic characteristics give better results than standard, and it demonstrates the feasibility of their use.
Keywords: нейромережні регулятори; автоматизація; нелінійні регулятори; neural network controllers; automation; nonlinear controllers