Маринченко, Віктор ОпанасовичКарпутіна, Маргарита ВіталіївнаІсаєнко, Володимир Миколайович2012-12-212012-12-212003https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/4734Проаналізовані та узагальнені результаті досліджень щодо впливу такого технологічного прийому, як повертання фільтрату барди на стадію водно-теплової обробки сировини на якісні показники замісу, бражних дистилятів, а також кормову цінність отриманої барди.The results of researches are analysed and generalized on influence such technological receipt, as a return of filtrate of vinasse on the stage of water-thermal conditioning of raw material on the high-quality indexes of premix, wash distillate, and also feeding value of got vinasse.otherфільтрат бардиводно-теплова обробка сировинибражні дистилятиvinasse filtratewater-thermal conditioningwash distillateкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваВплив технологічних прийомів на ефективність застосування відходів спиртового виробництваArticle