Розробка сушарки з терморадіаційним енергопідведенням - Малежик, Іван Федорович; Дубковецький, Ігор Володимирович; Веселовська, Таїсія Євгеніївна (My University, 2008)
Наведено результати досліджень зневоднення яблучних вичавок інфрачервоним випромінюванням.

Broughted results of the studies of the dehydration of the thin apple infrared radiation.
Keywords: терморадіаційне енергопідведення; thermal radiation of energy supply; інфрачервоне сушіння; яблучні вичавки; infrared drying; apple pomace; кафедра процесів і апаратів харчових виробництв